Training/interim managment
 
 
 

Zo nu en dan bestaat in uw organisatie behoefte aan ondersteuning voor tijdelijke problemen of veranderingsprocessen. Mogelijk ontbreekt er bepaalde deskundigheid, maar meestal zijn er omstandigheden waarin er eenvoudigweg te weinig tijd ervaren wordt om voldoende aandacht aan dergelijke belangrijke ontwikkelingen te besteden.

Eyecoaching biedt hiervoor een mogelijkheid om beroep te doen voor advies en ondersteuning bij  jongeren met gedragsproblemen als interim management.
Nathalie van Koperen beschikt over jarenlange ervaring in de zorg voor verstandelijk gehandicapten en met name met gedragsproblematieken.
De expertise zit bij de LVG doelgroep en hier kan zij verschil maken.

Zit u in een situatie waarin u als organisatie of als lokatie wel een frisse wind kan gebruiken en op zoek bent naar iemand  met passie voor de mens , houdt van samenwerken en delen van kwaliteiten , snel en motiverend werkt dan nodig ik u uit contact op te nemen met mij.
Samen maken we dan een plan en zo werken we naar het gevraagde resultaat en zorgen er bovendien voor dat er weer motivatie en inspiratie op de werkvloer komt.