Eyecoaching
 
 
Eyecoaching is in juli 2005 opgericht met als doel mensen te coachen om zo meer keuzes te ervaren en opnieuw de kwaliteiten te herkennen die er van nature al inzitten. 
Vanuit een holistisch denkwijze coach ik mensen en gebruik daarbij methodieken gebaseerd op NLP. 

De afgelopen jaren heb ik mij gericht op het werken met adolescenten en jong volwassenen met en zonder verstandelijke beperking die vanuit de reguliere gezondheidszorg gediagnostiseerd zijn met ontwikkeling of gedragsstoornissen wat zich vaak uit in psychische problematieken en onwenselijk gedrag voor de omgeving en hunzelf. 
Graag kijk ik naar de mogelijkheden van mensen en buiten de kaders van de standaard vakjes waar deze doelgroep vaak in geplaatst worden en hierdoor heb ik hele mooie ervaringen mogen hebben met deze individuen. 
Dit heeft mij geïnspireerd om juist hier meer mee bezig te gaan . 
Inmiddels heb ik jarenlange ervaring met mensen die als diagnose Adhd/Add ,ODD, Hechtingstoornis, Borderline en in het speciaal Autisme of een aan Autisme verwante stoornissen hebben. 

Hiernaast hou ik mij bezig met coachen van mensen die op welke manier dan ook betrokken zijn bij bovengenoemde doelgroep. 
Uiteraard geldt dit voor een ieder die op welke manier dan ook intern willen veranderen en kiezen voor groei in zichzelf. 

Tot slot geef ik trainingen aan teams rondom werken met de adolescenten en jong volwassenen met uitdagend gedrag ;-) (in de volksmond gedragsproblemen.) en wordt ik regelmatig ingezet als interim manager op locaties waar deze adolescenten en jong volwassenen verblijven.
Ook geef ik intervisie aan teams werkzaam met deze doelgroep.